Verslag trainingskamp 2020

IMG_2505
sprintje trekken!
IMG_2509
Full focus voor de technische sessie met Wesli De Cremer
ff236168-2ab0-4fd3-90f7-76e376956f4a
coachgroep A

In dit blogbericht blik ik terug op het tot nu toe tofste weekend van het jaar 2020: het trainingskamp voor scheidsrechters in Herentals. Eigenlijk heb ik daar zoveel gedaan en geleerd dat ik niet alles tot in de details kan uitleggen, maar ik ga proberen mijn best te doen!

Het kamp ging van start op vrijdag 3/7 om 13u. Nadat we de bagage in de kamer hadden neergezet, hadden we meteen een veld training, een redelijk pittige weliswaar! Op de eerste foto hierboven zie je mij lopen met Lucas De Sitter en Lucas De Voldere, twee collega’s uit Antwerpen. Na de training hadden we eerst kennismaking binnen onze coachgroep, de groep waarmee ik en Lucas De Sitter de meeste tijd zou doorbrengen, en na lekker gegeten te hebben, kregen we nog een technische sessie met Wesli De Cremer.

Dat zou trouwens niet de laatste zijn, want ook zaterdag hadden we vier technische sessies: één met Joeri Van De Velde, met Patrick Lenaerts en met Bennie Van Hofwegen. Ook in de namiddag gaf Arne De Beuckelaer een sessie over de VAR, doellijntechnologie, en communicatiemiddelen, gevolgd door een praktische sessie en een fysieke test.

Zondag’s hadden we na een goede ochtendtraining ‘s middags een sessie ivm met spelanalyses van hoe je bepaalde fases moet interpreteren! Alles behalve gemakkelijk. Daarna sloten we in onze coachgroep het kamp af, en vertrokken we terug huiswaarts met een zeer goed gevoel.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s