Tips voor matchdag #8: de kledingorganiser

Al een hele tijd terug postte ik mijn eerste aflevering van ‘Tips voor matchdag’, toen ging dat over de organiser, en dan vooral waarom die zo handig kan zijn voor het opbergen van je accessoires. Maar als je een organiser voor je accessoires hebt, waarom dan geen voor je kleren? Want die verdienen toch ook wat aandacht?

De achtste post van ‘Tips voor matchdag’: over de kledingorganiser.

Boven: de shirtorganiser, handig voor het efficiënt opbergen van kleren. Onder: de shirtorganiser (L) en de waszak van B&D (R).

Ook ik vind – zoals ik al in de video aanhaalde – zo’n kledingorganiser superhandig omdat je kleren zo niet her en der in je voetbaltas steken, maar netjes bij elkaar: overzichtelijk én plaats besparend. Tegenwoordig heb ik maar vier dingen in mijn tas zitten: shoes, mijn kledingorganiser, een waszak, en uiteraard de accessoiresorganiser (nog steeds mijn topfavoriet onder de organisers).

Hierbij alvast enkele links naar zo’n kledingorganisers:

En hoe pak jij dat als ref aan? Leg jij je tenues gewoon los in je tas of op een andere manier, bijvoorbeeld met zo’n kledingorganiser? Laat het me weten, en tot binnenkort!

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s